Vsi predavatelji so skrbno izbrani strokovnjaki s svojih področij z večletnimi izkušnjami v gospodarstvu, ki predavajo v domačih in tujih podjetjih. Udeleženci bodo na ta način prejeli napredna, koristna in praktična znanja s področja prodaje in osebnega razvoja, ki jih bodo lahko takoj prenesli v svoje delo.

 


Irena Grofelnik, EMBA; Irena_grofelnik

Prodajna trenerka in kovčinja, ki prodajnim timom in posameznikom pomaga razviti potenciale in dosegati nadpovprečne rezultate. Ima bogate izkušnje pri trženju in vodenju prodajnih timov s področja FMCG, birotehnike, nepremičnin in storitev. Področja njenega delovanja obsegajo pestre izkušnje iz prodaje, internacionalizacije poslovanja, razvoja trgov in odpiranja novih prodajnih poti. Kot zunanja svetovalka sodeluje pri skrbnih pregledih in sanacijah podjetij, kjer je zadolžena za prodajni del. Vrsto let je že ambasadorka Cotrugli MBA Alumni kluba, nastopa kot alumni mentorica Cherie Blair Woman Foundation in je vključena v program mentorstvo.si. Kot avtorica objavlja strokovne članke na portalih Businesscool in Novipodjetnik.

 


Gaber Marolt, EMBA; Gaber_Marolt_NLP_trener___NM_1_ns

TRENER nevrolingvističnega programiranja z mednarodnim certifikatom INLPTA, mentor, coach in poslovni svetovalec. Po izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist z ExecutiveMBA. Ima več kot dvajset let izkušenj z vodenjem kreativnih timov in je za svoje delo na področju avdio-vizualnih umetnosti s kolegi prejel Viktorja, Bronasti grb mestne Mestne občine Celje in več drugih nagrad. Je izrazito interdisciplinaren in ima bogate osebne in poslovne izkušnje z različnih področij: prodaje in marketinga, vodenja podjetij, finančnega in davčnega področja, HR in komunikacije.


KsenijaBozic

Ksenija Špiler Božič, direktorica BB svetovanja

Ksenija Špiler Božič zase pravi, da je iskalka biserov. Z izjemno sposobnostjo empatije v posamezniku hitro zazna in spodbudi njegove skrite talente.

Po osnovni izobrazbi je ekonomistka. Na začetku kariere je delala na področju zunanje trgovine, od leta 1993 pa deluje kot samostojna podjetnica. Od leta 2000 se ukvarja s področjem upravljanja s človeškimi viri.

Med študijem osebnostnega razvoja in psihodinamike skupin se je usposobila za spretno povezovanje in uporabo sodobnih psihodinamskih šol, kot so transakcijska analiza, geštalt, realitetna terapija in neuro–lingvistično programiranje. Je certificiran NLP Coach praktik.

Danes v podjetju BB Svetovanje pripravlja, vodi in izvaja delavnice, seminarje, coachinge in predavanja s področja učinkovitega komuniciranja, vodenja in upravljanja s človeškimi viri. Leta 2002 je prva uporabila besedno zvezo poslovni trener, s katero je opisala svoje drugačne pristope pri usposabljanjih. Z enim od svojih projektov s področja upravljanja s človeškimi viri se je uvrstila med prve tri HRM projekte leta 2003. Zadnja leta se posveča medgeneracijskemu dialogu, coachingu, mentoriranju in postavljanju HR strategij, ki predstavljajo sestavni del poslovnih strategij preobrazbe podjetij.


vito_komacVito Komac, u. d. e

Vito je ustanovitelj prve zasebne marketinške agencije, ki je delovala v vseh republikah bivše Jugoslavije. Kot založnik poslovnih revij je njegovo podjetje izdajalo v štirih državah, predvsem na temo medijev, prodaje in komunikacije.

Kot organizator mednarodnih seminarjev in srečanj se lahko pohvali, da so Slovenijo obiskali prestižni predavatelji in različni politiki.

Kot pomoč malim in srednjim podjetjem in podjetnim posameznikom ureja brezplačni portal NoviPodjetnik.si, kjer avtorji objavljajo strokovne članke na temo tekoče problematike in aktualnih dogodkov.

Kot povezovalec mednarodne trgovine je Vito viden član Slovensko-turškega poslovnega kluba.


Barbara-Vtič-Vraničarmag. Barbara Vtič Vraničar, finančna svetovalka

Finančna diagnostika, skrbni pregledi, finančna optimizacija in prestrukturiranje, kontroling finančnih tokov in operacij, finančno načrtovanje, so področja, ki jih obvlada Barbara.  V zadnjih letih je vodila finančno prestrukturiranje in reorganizacijo v par vidnih slovenskih podjetij, kar jo nesporno umešča med strokovnjake, ki teorijo uspešno izvajajo tudi v praksi.

Vodi svoje podjetje VB Center d.o.o., kjer je v veliko pomoč start up podjetjem, saj nastopa kot investitorka in svetovalka.  Kot predavateljica je znana po finančnih temah v okviru Tehnološkega parka Ljubljana, Tovarne podjemov Maribor in Ekonomske fakultete.